Landelijk wonen in Den Dungen

In 2012 heb ik deze tuin ontworpen voor Sandra, Manuel en hun twee kinderen. Het jaar daarop is de tuin door een hovenier en Sandra aangelegd. Hierna hebben we de tuin samen ingeplant. Rondom hun woonboerderij ligt een boomgaard, weitje met kikkerpoel voor hun kippen, schapen en twee ezels. De tuin is ontworpen voor de kinderen om buiten te spelen. Ook is er een groenten- en een kruidentuin, veel lange borders met wuivende siergrassen en weelderig bloeiende vaste planten. Klimrozen verzachten de muren en onder een pergola van blauweregen en druiven loop je naar het ezelweitje. De tuin en landerijen worden door de eigenaars zelf onderhouden. Sinds enkele jaren maakt Sandra gebruik van het tuinabonnement; we snoeien dan samen de klimrozen en maken de borders weer mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *