Reini en Dirk in Oisterwijk

Deze natuurlijke tuin is in 2005 ontworpen. Reini en Dirk hebben een voorliefde voor wilde en eetbare planten en willen dat ook dieren van hun tuin kunnen genieten. Er is een kleine natuurlijke vijver aangelegd waar al snel kikkers en watersalamanders op af kwamen. Voor de vogels zijn veel besdragende en stekelige struiken aangeplant, zoals meidoorn, wilde peer en vele klimrozen. Hierdoor is er veel nestgelegenheid in de tuin. In de winter komen de groenlingen naar de voortuin om de rozenbottels te eten.

De tuin is in het voorjaar van 2006 door Karin Krol aangelegd en wordt door de eigenaars met liefde onderhouden. Ze maken ongeveer twee keer per jaar gebruik van het tuinabonnement en dan snoeien we samen de rozen en appelbomen. Bijgaande foto’s zijn door Reini en Dirk gemaakt en geven een goede impressie van de planten en dieren in hun tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *